طراحی وب سایت در اصفهان

طراحی وب سایت در اصفهان - طراحی سایت در اصفهان - طراحی وب سایت - طراحی سایت

طراحی وب سایت در اصفهان

طراحی وب سایت در اصفهان - طراحی سایت در اصفهان - طراحی وب سایت - طراحی سایت

طراحی وب سایت در اصفهان - طراحی سایت در اصفهان - طراحی وب سایت - طراحی سایت - طراحی سایت شرکتی در اصفهان - طراحی وب سایت شرکتی در اصفهان - طراحی سایت آموزشی در اصفهان - طراحی وب سایت آموزشی در اصفهان - طراحی سایت فروشگاهی در اصفهان - طراحی وب سایت فروشگاهی در اصفهان - طراحی سایت ارزان در اصفهان - طراحی وب سایت ارزان در اصفهان - سایت ارزان -

پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰


سایت های اینترنتی از لحاظ روش طراحی، به دو دسته طراحی سایت استاتیک و طراحی سایت داینامیک تقسیم بندی می شند. طراحی سایت استاتیک به معنای طراحی سایت به شکلیه که بعدها اطلاعات سایت، توسط خود مدیر قابل تغییر نباشه.

در واقع، در اینگونه از وب سایت ها، هرگونه تغییر، وابسته به شرکت طراح می باشد، اما در سایت های داینامیک، تغییرات توسط مدیر سایت و بدون نیاز به داشتن دانش عمیق فنی انجام پذیر است.

کلا طراحی سایت های استاتیک، منسوخ شده و هم اکنون تنها برای سایت هایی استفاده می شه که بعدها اطلاعات آن هیچ تغییری نخواهد کرد، به عنوان نمونه سایت مربوط به یک فیلم سینمایی، بعدها نیازی به تغییر اطلاعات نداشته و می توان به شیوه استاتیک طراحی کرد.

اما در کل طراحی سایت استاتیک، هیچ برتری محسوسی بر طراحی سایت دینامیک نداره. سابق بر این، می توان قیمت ارزان سایت های استاتیک را دلیل ارجحیت آن بر سایت های داینامیک دونست ولی با بروز و ظهور سیستم های مدیریت محتوا، این خصیصه یا برتری سایت های استاتیک نیز از میان رفت.

برای شروع کار به داشتن وب سایت نیاز دارید تا برای سایتان اسمی انتخاب کنید که از دو بخش تشکیل شده:

  • نام
  • حوزه

به صورت نام. حوزه (ojshid.com) است حوزه دارای بخش های متنوعیه به عناون مثال .com , . net, .ir , .edu و… که به ترتیب بخش آموزشی، نام کشور ایران، شبکه و یا سازمان و بخش تجاری را شامل می شه.

شما می توونید هر یک از این بخش های را انتخاب کنید و به ثبت برسونید برای این کار می تونید به بخش مشاوره جهان سایت مراجعه کنید و با توجه به کسب و کارتون یا علاقه خود دامینی را به ثبت برسونید.

نکته ایی که باید به آن توجه کنید نام یا دامین سایت همان آدرس سایته که شما را با آن می شناسند.

به عنوان مثال www.ojshid.com دامین این شرکته که شما در نوار آدرس خود دارید و هر کسی که می خواد به مطالب این سایت دست پیدا کنه باید آن را بدونه پس در انتخاب آن دقت کنید.

نکته دیگر هاست یا میزبانی است که سایت شما در آن قرار می گیره هر چقدر این فضا بیشتر باشه و سروری که سایت شما در آن به سرویس دادن می پردازه سرور بهتری باشه سایت شما از سرعت بهتری برخوردار میشه.

انواع سایت استاتیک و داینامیک

۱  طراحی سایت استاتیک

این روش یک روش منسوخ شده است چون دراین صورت شما امکان به روزرسانی سایت را به طور لحظه ای ندارید و در نتیجه باید از یک پیمانکار و اپراتور فنی یا یک برنامه نویس کمک بگیرید.

بنابراین سایت استاتیک معمولا برای سازمانها، شرکتها و افرادی که به صورت ماهانه یا سالانه محتوای وبسایت خود را تغییر می دند مناسبه. این گونه سایت ها به دلیل محتوای کم، فضا و هزینه ی کمتری را احتیاج دارند اما میتونند ظاهر زیبایی را برای خود داشته باشند.

۲  طراحی سایت داینامیک

این روش یک روش جدیدیه که شما به راحتی میتونید سایت خود را تغییر و به روزرسانی کرده و برای آن صفحاتی را اضافه یا کم کنید و انواع فرم ها را ایجاد نموده و نیز به آسانی درمحتوای وب سایت جستجو کنید.

بنابراین سایت داینامیک معمولا برای موسسات، سازمان ها، شرکت ها و افرادی که به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه محتوای وب سایت خود را تغییر می دند مناسبه.

این سهولت در کار باعث شده که این روش به صورت فراگیر مورد استفاده ی همگان قراربگیره و cms های مختلفی نیز در این زمینه خلق بشند.

این نوع طراحی، باز به دودسته ی دیگر تقسیم می شود:

الف) طراحی سایت داینامیک تک مدیره :

این نوع طراحی دارای یک مدیرسایته و مطالب خود را برای دیگران انتشار می ده. در واقع به این نوع سایت، سایت اطلاع رسانی نیزمی گویند.

ب) طراحی سایت داینامیک چند مدیره :

این سایت ها شامل سایت های فروشگاهی و یا پرتال های آگهی و انجمن ها و … است که در آن مدیرسایت می تونه کاربرانی را با سطح دسترسی پایین تر معرفی نموده تا بتونند مطالبی را در سایت انتشار کرده، یا محصولی را خریداری و یا در نظرسنجی ها شرکت کنند.

بنابراین شما می تونید بر طبق نیاز و فعالیت خود، و با مشاوره ی رایگان ما سایتی رابرای کسب درآمدتون انتخاب کنید. از جمله طراحی سایتفروشگاهی، طراحی سایت خبری، طراحی وبسایت آموزشی، طراحی وبسایت بازرگانی، طراحی سایت صنعتی، طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت اداری، طراحی سایت هنری، طراحی سایت تجاری، طراحی سایت تولیدی، طراحی سایت خدماتی، طراحی سایت دانلودی و فروش فایل و…

انواع سایتها و تفاوت آنها


سایت های شرکتی:

وب سایت های شرکتی برای معرفی سابقه ی خود، ارائه ی خدمات یا محصولات و نیز با هدف ایجاد کاتالوگ آنلاین و به رهبری مفید ازابزارهای مناسب به کارمی روند تا به صورت ۲۴ ساعته در خدمت مشتریان باشند.

سایت های خبری:

سایت خبری باید محتوای به روز و با فرمت های مختلف از جمله متن، صوت، ویدئو، فایلو… را با دسته بندی و چینش مناسب در سایت خود قرار بده.

بنابراین می شه بارعایت نکات امنیتی ودادن سطح دسترسی مناسب به خبرنگاران، محتوای به روز و بهینه ای را در آن قرار داده و نیز با تکنیک های سئو، صفحاتش را به سرعت برای کاربران بارگزاری کنه.

هم چنین از آن جایی که این سایت ها پربازدید می باشند، توجه به واکنشگرایی یا ریسپانسیو بودن سایت مهمه تا کاربران از طریق گوشی یا تبلت هم بتونند ازسایت دیدن کنند.

سایت های فروشگاهی یا تجاری:

امروزه طراحی سایت های اینترنتی به دلیل امنیت و راحتی مشتریان، بسیار مورد توجه قرار گرفته. این گونه سایت ها با ارائه ی مطالب مفید از محصولات خود و نیز تهیه ی عکس ها و فیلم های مختلف از آن ها، به روشهایی متفاوت با مشتریان ارتباط برقرار کرده و تبلیغ می کنند تا در نتیجه خدمات بهتری را عرضه نمایند. مواردی که در این گونه سایت ها باید گنجانده شوند از قبیل:

امکان اتصال به درگاه ها یپرداخت اینترنتی

امکان سبد خرید برای محصولات همراه با کد  تخفیف

امکان نظرسنجی برای کاربران و مشتری ها

امنیت و سرعت لود بالا

مدیریت محصولات، کاربران، سفارشات، برندها، مقالات و اخبار به صورت مجزا

طراحی واکنشگرا (یاریسپانسیو)

سایتهای اداری یا سازمانی:

سایت اداری برای اطلاع و خبررسانی برای کارکنان اداره و کاربران به کارمی رود تا از این طریق مدیران و فرمانداران بتوانند در زمان خود ودیگران صرفه جویی کنند.

بنابراین باید آخرین بخش نامه ها، اطلاعیه ها، فرم های نظرسنجی وفایل ها و هرگونه فرمی  که در ارتباط باکاربران باشه را در خود تعبیه کنه تامراحل اداری برای ارباب رجوع روشن شود.

علاوه بر این از آن جایی که این گونه سایتهادولتی میباشند باید قوانینی از جمله داشتن لینک به پایگاه ها یا طلاع رسانی دولت، پرچم ایران، وضعیت آب و هوا و غیره درآن رعایت شود.

سایتهای آموزشی:

به دلیل اهمیت و پیشرفت درارتقاء سطح دانش، اینگونه سایتها باید از سئو خوب و سرعت بالایی بهره مند باشند.

همچنین از مطالب به روز و حساب شده ای استفاده کنند و کتاب های مفیدی را برای کاربران معرفی یا بفروشند.

بنابراین شما با آموزش های مفید در فرمت های مختلف از جمله متن، عکس، فیلم، صوتو…  ونیز برگزاری دوره های آموزشی آنلاین، ارتباط مفیدی را با کاربران برقرار نموده و با جلب توجه و اعتماد آن هاکسب درآمد کنید.

دیگر سایتها نیز از جمله سایتهای خدماتی، نظافتی، صنعتی، ورزشی، هنری و… نیز با ارائه ی نمونه کارهای خود در قالب متن، عکس، فیلم و…توانایی های خود را به دیگران معرفی کرده و به آنها خدمت رسانی کنند.

انواع وب سایت ها « به لحاظ درآمدزایی » چه چیزهایی هستند؟

سایت ها به لحاظ درآمدزایی نیز به دو دسته کلی تقسیم بندی می شوند، یکی سایت هایی با درآمدزایی مستقیم و وب سایت های با درآمدزایی غیر مستقیماز وب. در وب سایت هایی که درآمد خود را به شکل مستقیم از وب در می آورند.

معمولا خدمات و محصولاتی به شکل آنلاین فروخته می شود و یا در ازای ارائه اطلاعاتی، وجهی اخذ می شود.

سایت هایی مانند فروشگاه های الکترونیک، پرتال های بی تو بی و … از اینگونه وب سایت ها می باشند و صاحب سایت مستقیما از وب سایت خود کسب درآمد می کند.

اما وب سایت های با درآمد غیر مستقیم، معمولا وب سایت های معرفی شرکت ها و محصولات هستند که اگرچه ممکن است کسی مستقیما از روی خود سایت خرید انجام ندهد و یا خود سایت به تنهایی درآمدزا نباشد ولی به واسطه مشاهده سایت توسط افراد مختلف و یا کسب اعتبار از طریق وب سایت و امثال آن، محصولات و خدمات شرکت فروخته شده و یا اینکه نمایندگی های فروش برای محصول یافت شود.

در این صورت وب سایت به شکل غیر مستقیم در افزایش درآمد صاحبانش نقش ایفا می کند و اینگونه وب سایت های اینترنتی درآمدزایی غیر مستقیم را تضمین می کنند.

  • ۹۸/۰۲/۲۸
  • اوج شید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی